Popescu Piedone avertizează: HERĂSTRĂU, extremă urgență!

Parcul Hwrastrau
Parcul Hwrastrau sursa pag de FB

HERĂSTRĂU, extremă urgență!, este mesajul transmis de Popescu Piedone. Acesta a vizitat, împreună cu Liviu Negoiță, cel mai mare parc al României, aflat într-o stare avansată de degradare.

Popescu Piedone: Parcul plânge și suspină după îngrijitorii loiali de altădată! Lenea administrativă a băiatului cu pălărie, din primărie, i-a înlocuit florile cu buruienile, iarba cu pârloaga, aleile… cu gropi și cu mizerie.

Potrivit lui Popescu Piedone, în foișoarele cu ritm de fanfară, odinioară, a putrezit lemnul, iar sub podelele rupte zac ACUM gunoaie! Lacul este trist și mizer, malurile îi sunt îmbâcsite și rupte, spune Popescu Piedone.

Popescu Piedone: Din nefericire pentru București, pentru cetățeni și pentru țara toată, AȘA ESTE ACUM peisajul în bătrânul parc Herăstrău! Este păcat!

Popescu Piedone promite că „ÎMPREUNĂ CU OAMENII BUNI, VOM MUNCI BINE ȘI VOM REZOLVA ȘI ACEASTĂ PROBLEMĂ A CAPITALEI!” ” În curând, Herăstrăul își va redobândi strălucirea furată de oamenii aroganți, fuduli și leneși! Pe 9 iunie, oamenii buni care își iubesc Bucureștiul vor vota și pentru parcul Herăstrău! Cu muncă și cu respect pentru cetățeni, imposibilul devine mereu posibil! Cristian Popescu Piedone”, este mesajul transmis de Popecu Piedone.

Popescu Piedone și fiul lui, Vlad Popescu Piedone, mesaj de felicitare pentru românii de etnie romă, cu ocazia Zilei Internaționale a romilor