FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/
FOTO https://stirimondene.fanatik.ro/

Liderul PRO România, Victor Ponta, face o serie de declarații controversate pe Facebook. Așa cum ne-a obișnuit, de fapt. Într-o încercare de a-i demasca pe cei de la PNL, acesta povestește despre numirea lui Florentin Adrian Ulmeanu la conducerea ROMASTSA București, o numire cât se poate de controversată de tipul „vin ai noștri, pleacă ai noștri”. De asemenea, tot Victor Ponta compară situația de față cu cea în care Liviu Dragnea făcea aproximativ aceleași lucruri, cu diferența că atunci acesta era criticat, printre alții, și de PNL.

Victor Ponta, nemulțumit că acum toată lumea se face că nu vede

„Florin Ulmeanu este in sedinta de organizare la PNL / stati – acum este si numit de Partid inginer la Laboratorul de Metrologie al DSNA Bucuresti /

Si, cand voi va uitati la televizor sa vedeti ce va mai minte Ludovic Orban – dl Ulmeanu e numit Director la ROMATSA Bucuresti – se ocupa “doar/decat” cu traficul aerian !

Si adresa prin care este numit Director la Bucuresti Dl Ulmeanu Florentin Adrian de la PNL si Laboratorul de Mtrologie este semnata “pentru Directorul General” de catre Dl Ulmeanu Florentin Adrian!

Am strigat toti cand Dragnea numea de la Partid in toate functiile in care aveam nevoie de profesionisti nu de politruci / acum taceti toti cand Orban face la fel sau mai rau !

Cat mai puteti sa bagati capul in pamamt si sa va faceti ca nu vedeti?”, declară Victor Ponta pe Facebook.

Citește și: Olguța, supărată că PNL are mai mulți bugetari ca PSD

#News