Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu soseste la sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al Partidului Social Democrat (PSD), la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, luni, 21 septembrie 2015. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Pe Lia Olguța Vasilescu o roade invidia

În opinia Liei Vasilescu, numărul de bugetari ar fi crescut considerabil de când cei de la PNL au venit la putere. În opinia Liei Olguța Vasilescu, cu toate că cei de la PNL îi acuzau pe cei de la PSD, pe vremea când aceștia erau la guvernare, de faptul că ar avea cam multe rude angajate pe bani publici, liberalii ar fi procedat în același mod, ba mai mult decât atât, angajând și mai multe „rude”.

Și să nu credeți că fostul ministru al Muncii vorbește așa, din auzite. Conform acesteia, există și niște cifre care i-ar dovedi spusele.

„Cum au venit la guvernare s-au apucat sa creasca numarul de posturi de directori! Ipocriti mincinosi! Numărul angajaților din sistemul de stat a crescut cu aproape 5.300 în primele trei luni de la schimbarea guvernării PSD cu un Executiv susținut de PNL.

Media lunară, de 1.761 de posturi în plus la stat, a fost chiar superioară celei din perioada guvernării PSD, când, în doi ani și 10 luni, numărul de posturi ocupate la stat a urcat cu 45.423, o medie lunară de 1.336 de angajați în plus. Îngrijorător este, însă, faptul că, în acest timp, numărul de angajați din sistemul sanitar controlat de administrația centrală a scăzut cu 1.059, conform datelor analizate de Profit.ro”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Citește și: PSD și tendințele lor bipolare. Apel către guvernul Orban

#News