Adolescent reținut de polițiști pentru că fi amenințat cu bătaia un alt tânăr

El este bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au reţinut un tânăr de 17 ani, El este bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj, potrivit g4media.ro/.

”Un minor de 17 ani, din Bacău a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, la data de 01 februarie a.c., ar fi fost deposedat de suma de 120 de lei de un tânăr de aceeaşi vârstă şi i-ar fi solicitat, ulterior, să îi remită suma de 200 de lei, pentru a nu exercita asupra sa acte de violenţă”, anunţă IPJ Bacău.

 Poliţiştii au probat activitatea infracţională a bănuitului faţă de care au efectuat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. 

La data de 06 februarie a.c., păgubitul s-a întâlnit cu tânărul în cauză pentru a-i înmâna suma de 200 de lei, moment în care poliţiştii de investigaţii criminale au acţionat şi au realizat prinderea în flagrant delict a bănuitului. Acesta a fost condus la sediul poliţiei si audiat, fiind totodată, luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Tânărul a fost introdus în Arestul I.P.J.Bacău, mai anunţă Poliţia Bacău.

Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa produsă la cabana Capra