Orban promite, dar poate?

De când l-a rebăgat Iohannis în tranșee pe Ludovic Orban, acesta și-a luat din nou calul guvernamental în spinare și a plecat galop-galop într-o vizită de lucru, ba pe la Fabrica Ford, Brigada Multinațională Craiova, Compania Avioane Craiova S.A, ba pe la șantierul centurii de ocolire Balș.

Citește și: Pleacă ai noștri, vin ai noștri! Ludovic Orban ales din nou premier

Aflat la sediul uzinei Ford din Craiova, acesta a început să facă promisiuni în numele altora, așadar a ținut să menționeze cum că ar fi în tratative de finanțare pentru o nouă autostradă ce ar lega Craiova de Lugoj. Discuția ar fi fost purtată de către Orban cu europarlamentarul Marian Jean Marinescu, pe tema respectivei finanțări parte a programului „Connecting Europe Facility”. Așadar, Orban promite autostrăzi, pe „benzi” rulante.

„Am avut o discuție legată și de posibila finanțare pe programul Connecting Europe Facility a legăturii pe autostradă între Craiova și Lugoj, care să facă legătura cu Coridorul IV paneuropean”, a anunțat Orban.

Citește și: Barna avertizează că nu va vota noul Guvern Orban și propune premier

Oltenia, izolată de Europa

Nu de alta, dar multe voci se plângeau de faptul că dacă nu se face mai repede o autostradă și în partea aceasta de țară, autostradă care să lege Oltenia de Europa, drumurile ar tinde să devină destul de gloduroase pentru companiile ce și-au găsit sălașul prin zonă. Ca să nu mai menționăm că asta ar duce încet la stricarea situație economice a regiunii Olteniei, situație care nici în prezent nu se prezintă prea roz bombon.

#News