Patru persoane și-au pierdut viața la o nuntă 

Zece persoane au fost ranite după ce un nuntaș a intrat în local cu autoturismul.

 Petrecere terminată tragic în Spania. O femeie de 65 de ani, doi bărbați de 60 și 37 de ani și un adolescent de 17 ani au murit, duminică, într-o fracțiune de secundă. După ce s-a certat cu rudele, un nuntaș, de 35 de ani s-a urcat la volan și a intrat cu viteză maximă prin ușa restaurantului. În autotursim se aflau și copiii lui, bărbatul fiind imediat arestat de Garda Civilă, potrivit digi24.ro.


Incidentul s-a produs în fața restaurantului El Rancho de Torrejón, din Madrid. 

Patru persoane, dintre care una minoră, au murit, alte patru fiind în stare gravă. De asemenea, zece persoane au suferit diferite răni după ce un nuntaș a intrat în plin în ele cu autoturismul. Cu toții participau la o nuntă de romi.

Un vehicul „a lovit deliberat” oamenii, iar „ocupanţii maşinii au fugit”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei. „Când am ajuns la faţa locului, am găsit patru persoane decedate cu fracturi multiple”, a declarat pentru presă Carlos Polo, şeful serviciilor de urgenţă din Madrid.

„Patru persoane rănite grav, care prezentau traumatisme craniene şi fracturi la ambele membre, au primit îngrijiri medicale”, a mai spus Carlos Polo, adăugând că persoanele rănite au fost transferate la spitale din regiune.

Vehiculul suspect a fost oprit de poliţişti într-o localitate la sud de Madrid, iar „cei trei ocupanţi ai maşinii au fost arestaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit presei spaniole, ar fi vorba despre un tată şi cei doi fii ai săi.Șoferul vehiculului de teren care ar fi provocat nenorocirea a fost arestat de Garda Civilă. Șoferul este un bărbat de 35 de ani. Cei doi copii ai săi de 16 și 15 ani se aflau în autoturism în momentul impactului. În interiorul mașinii au fost găsiți 5.000 de euro, iar poliția presupune că aceșți bani ar fi fost motivul conflictului. Cazul este cercetat de agenți ai Grupului Omucideri și ai Brigăzii de Poliție Științifică a Poliției Naționale.

 Atenție la ofertele de Black Friday