Clotilde Armand

Clotilde Armand este candidata USR la primăria Sectorului 1. Un om care și-a început cariera politică militând, cel puțin teoretic, pentru corectitudine și pentru bun simț. Cam asta le reproșa ea contracadidaților, subliniind tot felul de „mânării” închipuite și „filări” inventate, dovedite ca fiind mincinoase, de altfel, de Primăria Sectorului 1 și de de Poliția Locală de sector. Cu toate că susține corectitudinea, aceasta are darul de a ataca cu metode învechite care i-ar face de rușine și pe politicienii anilor ’90.

Clotilde Armand și famoasa operațiune „EGIS”

E un lucru știut este faptul că Clotilde Armand, acum candidata la alegerile locale pentru funcția de primar al Sectorului 1 este omul care, la un moment dat, a reprezentat afacerea autostrăzii Bechtel. Nu direct, însă suficient încât să câștige toată lumea, mai puțin statul. O afacere grasă din care Bechtel a câștigat 1,2 miliarde de euro, pe 52 de kilometri de autostradă, în timp ce EGIS a continuat să supervizeze activitatea celor mai devreme menționați, în contul sumei de 60 milioane de euro. Da, cu toate că Bechtel s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari dezamăgiri contractuale, mai mult stând decât lucrând, EGIS a continuat să supervizeze ceva ce nu se făcea. La momentul respectiv, Clotilde Armand era director general la EGIS.

Un mic istoric

Clotilde Armand își cunoștea soțul în Statele Unite ale Americii, imediat după finalizarea studiilor, marcând începutul unei mari povești de iubire între aceasta și țara noastra. Probabil că acela a fost momentul în care Armand ți-a dat seama de potențialul de exploatere a țării noastre, având impresia că România este un soi de sat fără câini. Cu o multitudine de job-uri în companii cu capital francez care, ulterior au ajuns să opereze și pe teritoriul țării noastre, Armand își dorește să sară pârleazul de la un job bine plătit în cadrul Parlamentului European, direct pe scaunul de primar de sector. De ce? Iată o întrebare pertinentă!

Surse povestesc despre faptul că miza ar fi, în realitate, una mult mai mare, și anume, odată ajunsă primar, să realizeze facilitarea companiilor franceze pe teritoriul Sectorului 1. Din nou, de ce? Asta e o întrebare la care ne dorim să nu avem ocazia să aflăm răspunsul. De altfel, această ipoteză este susținută și de foști membri USR izgoniți din partid la „îndemnul” acesteia.

Citește și: Tudorache îi răspunde lui Clotilde Armand: „E fake news”

#News