Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

În dorința sa de a dovedi absurdul, și-anume că nu și-a pierdut anii desenând pe băncile școlii în loc să citească, fostul premier Viorica Dăncilă folosește cuvinte vechi pentru unii, dar noi pentru ea. În opinia Vioricăi Dăncilă, liberalii dau dovadă de „ciocoism galben”, fiind ferm convinsă că o guvernare PSD ar fi dat rezultate cu mult peste cele actuale, ale lui Ludovic Orban, pe care-l numește „premierul Covid”.

Dăncilă le recomandă cetățenilor să voteze „apăsat” pe PSD

„Fiindcă nu poate face campanie electorală pe realizările guvernării liberale (care sunt zero), premierul Ludovic Orban se luptă în continuare cu PSD, la aproape un an de la preluarea puterii.

Vreau să-i transmit domnului Orban că o guvernare PSD în 2020 ar fi arătat mult mai bine decât guvernarea eșuată a PNL. Îl asigur că românii n-ar fi trăit azi cu spaima șomajului, că pensionarii și-ar fi văzut pensiile mărite cu 40% (așa cum am promis în Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor), că toți copiii ar fi avut deja alocațiile dublate, iar bugetul României ar fi fost corect gestionat în pandemie, nu jefuit, așa cum e azi.

Premierul COVID și guvernarea lui ratată n-au reușit decât să prăbușească speranțele oamenilor, să inducă frica în societate și să irite tot mai mulți români cu politizarea distrugătoare a administrației. Ciocoismul galben care conduce azi România împinge la faliment județele și afectează grav șansele comunităților locale la dezvoltare.

Pentru a face față acestei situații dificile, românii trebuie să știe că se pot baza în continuare pe PSD, pe primarii destoinici ai partidului, pe președinții dinamici ai consiliilor județene din partea PSD, pe toți aleșii noștri locali.

Cel mai bun răspuns la dezastrul liberal este un vot apăsat pentru PSD, pentru eficiență în administrație, pentru acel partid care pune românii pe primul loc!”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Citește și: Ciolacu are idei: comasarea localelor cu parlamentarele

#News