Cozmin Gușă - foto Realitatea.net

Cozmin Gușă, acționarul de la Realitatea Plus care susține că e doar acționar și că nu se implică în deciziile editorialistice ale postului, are din nou păreri. Cum mai nou se laudă cum c-ar fi mare consultant politic, mare, Gușă își ia hârlețul din hambar și se duce să dezgroape rețeaua malefică sorosisto-kovesistă care a îngenuncheat, domnule, justiția românească atâta amar de vreme. Mai mult decât atât, în opinia lui Gușă, acum avem parte și de o infiltrare a lui Soros în CEDO, cu Laura Codruța Kovesi agent principal, infiltrată în cele mai înalte sfere.

Cozmin Gușă, când uită să-și ia pastilele

„Kovesi – CEDO – Soros . Q.E.D.!

Acțiunea: Sorosism peste România

Declansare: Decembrie 2004

Autor: Traian Basescu

Abia decizia CEDO referitor la Kovesi vine sa confirme , după atâția ani de speculații și presupuneri, implicarea profundă a “rețelei George Soros” in justiția și politica interna românească. Aveți timp să analizați in criză elementele de bază: de la operativitatea RARISSIMĂ a procedurii deciziei CEDO in cazul Kovesi, pana la rapoartele publice care arată “infestarea” CEDO cu “sorosism” ( citiți măcar raportul recent al francezului Gregor Puppinck), trecând prin “rețeaua Coldea-Kovesi de sorosisti” din justiția românească, putând ajunge inclusiv la GENEZA momentului “infestării” ( Decembrie 2004 și deciziile noului președinte Basescu de a numi consilier prezidențial pe Renate Weber, șefa in România a ONG ului lui Soros , respectiv impunerea Monicăi Macovei ca ministru al justiției din partea PD, Macovei fiind o “eminentă cenușie “ a rețelei Soros din România). Punct.

Voi analiza in detaliu asta in perioada următoare, din postura de “actor” implicat in evenimentele din 2004 ce-au generat “sorosism peste România””, scrie Cozmin Guşă pe Facebook.

Citește și: Cozmin Gușă susține că nu mai are treabă cu Realitatea

#News