Dacian Cioloș

Dacian Cioloș a declarat de curând că în urma pandemiei, nu numai oamenii de rând au de suferit, ci și ei, policienii. Cum prezența fizică la Bruxelles nu mai e posibilă, iată că și indemnizațiile acestora s-au dus pe apa sâmbetei. Și eu care le plângeam soarta celor care au rămas fără locuri de muncă în perioada asta, când adevăratele drame erau aici! Mă scuzați cât îmi storc o lacrimă în batistă.

Dacian se plânge că nu primește indemnizația

„Nu am primit deloc indemnizația în perioada aceasta. Indemnizațiile sunt strict pentru perioada în care avem o prezență fizică la Bruxelles și e un program de muncă. Decizia formală în Parlamentul European este că facem telemuncă. Salariul se ia, dar o parte din salariu e acordat în indemnizații jurnaliere, în funcție de zilele în care ești prezent la Strasbourg sau la Bruxelles. Nu am luat-o și nu o vom lua”, a declarat Dacian Cioloș la Digi FM.

Turcescu se supără și-l trimite în aripă pe avion

Turcescu n-a rămas indiferent durerii lui Cioloș. Ba din contră, sensibil din fire, îi dă și-un sfat.

”Ciolos la DIGI FM:

„Europarlamentarii pierd bani din salariu, pe fondul pandemiei de coronavirus. Pentru că lucrează, în mare parte, de la distanţă, ei nu mai primesc indemnizaţia care le acoperea cheltuielile de deplasare la Bruxelles”.

‘Te-n aripă, avionule!”, scrie Robert Turcescu.

Citește și: Barna o laudă pe Kovesi și se teme de urmașii lui Dragnea

#News