Călin Popescu Tăriceanu stă acasă

Călin Popescu Tăriceanu s-a săturat de singurătate!

Ce vremuri trăim, domnule! Hai că noi suntem ceva mai tineri decât dumnealui și e normal să nu fi trăit prea multe, însă dacă nici Călin Popescu Tăriceanu n-a trăit destule, atunci noi ce să mai zicem? Ai fi putut zice că la vârsta lui a trecut și prin Ebola, și prin SARS, și prin Anthrax, chiar și prin Gripa Spaniolă! Dar nu e chiar așa, întrucât domnul Tăriceanu are doar 69 anișori neîmpliniți, nu săriți! Așadar, plictisit de toată această carantină, el cere vehement redeschiderea Parlamentului după sărbătoarea Paștelui! Presupunând că deja a terminat de butonat telecomanda televizorului, se pare că nu-și mai găsește rostul pe acasă.

Influențat, pesemne, de mesajul lacrimogen al lui ÎPS Teodosie, de a-l lăsa, domnule, și pe el autoritățile astea haine să-și îmbulzească credincioșii prin biserici de Paște, Tăriceanu îi urmează exemplul și cere redeschiderea Parlamentului. Nu pricep, însă de ce nu fac cei doi un front comun și redeschid doar una dintre cele două instituții? Nu de alta, însă dacă în una se dă lumina, în cealaltă se ia lumina.

Călin Popescu Tăriceanu vrea să dea un exemplu

Și ca să vedeți că nu sunt răutăcioasă, am să vă zic că, dincolo de bancuri și mișto-uri, îl înțeleg pe Călin Popescu Tăriceanu. Da, în perioada asta avem nevoie de un Guvern activ, dar și de un Parlament activ. Cele două ar cam trebui să lucreze cot la cot pentru soluționarea crizei generate de noul Coronavirus. Însă nu s-ar putea face asta prin teleconferințe, domnule președinte ALDE? În plină pandemie, dumneavoastră cereți redeschiderea unei instituții care să aducă laolaltă sute de aleși ai neamului? Păi, dacă se infectează toți, pe noi cine ne mai guvernează cu așa spor? Pe noi cine ne mai ferește de rele?

„Sa dam un exemplu sa revenim si sa redam Parlamentului functia esentiala”, spune acesta. Soluția? „Spațiile se pot lărgi”. Păi unde să le mai lărgim, domnule Călin Popescu Tăriceanu?

Citește și: Eugen Teodorovici, salvatorul! Lege anti grupuri de interese

#News