Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

După cum putem observa, cei din PSD nu au parte, în aceste momente, de cea mai bună perioadă a lor. Pe de-o parte îl avem pe Eugen Tordorovici care se chinuie cu toate puterile sale să-l dărâme pe Marcel Ciolacu din funcție. Pe de altă parte, de-acum fostul purtător de cuvânt al social democraților, Lucian Romașcanu, derapează lingivistic și pătează din nou obrazul partidului.

Nu în ultimul rând, PSD se confruntă cu o moțiune de cenzură contestată de liberali la CCR, însă și cu plecări în masă din partid, spre tabăra liberalilor.

Președintele interimar PSD, dezamăgit de Daniel Breaz

„Cea mai rusinoasa dintre toate mi se pare a dlui Breaz. Imi aduc aminte o discutie din biroul lui Dragnea, se milogea sa mai fie ministru macar o luna, la educatie sau cultura, ca sa mai poata fi rector, potrivit legii”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu. „Nu vor fi pierderi spectaculoase”, a adăugat acesta, cu privire la plecările din PSD.

În cursul zilei de astăzi, Daniel Breaz a declarat că are de gând să demisioneze din PSD. În egală măsură, anumite zvonuri relatează faptul că același drum ar urma să-l parcurgă și deputații Luminița Jivan și Marilena Meiroșu.

Citește și: Romașcanu, pus pe liber de PSD, după ce a jignit jurnaliștii

#News