Diana Șoșoacă
Diana Șoșoacă

Senatoarea PAUR, Diana Șoșoacă, este cunoscută pentru viteza cu care organizează dezorganizarea: proteste împotriva oricărui partid politic, proteste împotriva restricțiilor și proteste împotriva oricui care pune teoriile conspirației pe plan secund.

Luând o pauză de la spiritul războinic caracteristic și de la intimidarea prin vorbe, Șoșoacă a vorbit recent despre activitatea sa în Parlament, despre căsnicie, dar și despre o posibilă candidatură la prezidențialele de peste patru ani.

Între un viitor glorios pentru unii și o posibilă epocă de coșmar pentru mulți, avocata are gânduri mărețe și afirmă că doarme doar câteva ore pe noapte, deoarece muncește în cabinetul ei de la Parlament până la ora 3 dimineață.

De ce urlă Diana Șoșoacă la proteste. Explicația ei e senzațională

De asemenea, reprezentanta PAUR a afirmat că ideea amestecului în politică nu i-a aparținut, responsabili fiind bărbații din viața ei și mai mulți oameni politici.

În acelați timp, Diana Șoșoacă a scos la iveală și gingășia pe care a încercat să o mușamalizeze în 2020, senatoarea afirmând că actualul ei soț și-a dat demisia de la locul lui de muncă pentru a o veghea mereu, după ce ar fi primit amenințări.

Interesant: Șoșoacă nu pare genul de persoană care să aibă nevoie de gardă de corp.

Diana Șoșoacă a fost întrebată dacă vrea să fie președintele României. Ce a răspuns senatoarea AUR

Coșmar sau adevăr: Șoșoacă ar putea deveni prima femeie președinte

În discuție au venit și întrebări legate de o posibilă candidatură la prezidențiale, iar Șoșoacă a afirmat că preferă bărbații dominanți, care să îi dicteze deciziile:

”Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani. Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femei președinte”, a declarat senatoarea PAUR, pentru sursa citată.

Viitor de aur ţara noastră are. Nu peste 4 ani, ci începând de la zero, de la un vot greșit sau din cauza lipsei de prezență la urne.

Citește și: Gușă: „De la Guru Bivolaru la Guru Cumpănașu!”

#News

Foto