S-a găsit următorul ministru al Transporturilor: fost tirist, actual deputat

Cu toate că ați fi tentați să trageți concluzii pripite și să vă întrebați ce caută, totuși, domnul în Parlament, v-aș ruga să nu judecați, pentru că Acatrinei nu e chiar un neica-nimeni: a terminat liceul!

Cu toate că ministrul Transporturilor Cătălin Drulă nici n-a intrat bine în pâine, a colectat, încă din primele zile de mandat, o salbă abundentă de contestari ce au declarat că nu au încredere în competențele acestuia. Și-apoi, dacă Drulă nu va face față provocării și va adeveri temerile opozanților săi, noi pe cine mai punem în locul lui? Mai evem experți în Parlament? Și dacă, da, cine?

Răspunsul la această întrebare poate fi chiar sub nasul nostru, soluția fiind dată de nou intrații în politică, PAUR (Partidul Alianța pentru Unirea Românilor). Conform CV-ului deputatului Dorel-Gheorghe Acatrinei, individul ar putea fi numai bun pentru a ocupa, pe viitor, fotoliul de ministru al Transporturilor, întrucât se poate spune că „dumnealui” deține o vastă experiență în ceea ce privește autostrăzile țării – într-un univers distopic, firește. Pe românește, deputatul știe legea străzii.

Înainte să fie deputat, mai cu seamă în perioada 2001-2010, Dorel-Gheorghe Acatrinei a fost șofer de tir și de autocar. Cu toate că ați fi tentați să trageți concluzii pripite și să vă întrebați ce caută, totuși, domnul în Parlament, v-aș ruga să nu judecați, pentru că Acatrinei nu e chiar un neica-nimeni: a terminat liceul!

Și dacă Drulă nu pleacă de la Transporturi, măcar o reinvetare a ministerului Telecomunicațiilor pentru domn’ Acatrinei

Potrivit aceluiași CV, Dorel-Gheorghe Acatrinei se prezintă drept o ființă multilateral dezvoltată, fiind capabil să-și folosească chiar și telefonul din dotare. Da, ați ghicit, știe să se dea pe Facebook! Cu așa competențe demne de un premiu Nobel, am putea să-l trimitem pe deputatul PAUR să ne reprezinte oriunde. Însă până îl trimite oriunde, poate îi reinventăm, totuși, un surogat de minister al Telecomunicațiilor. Doar așa, caz în care Drulă se pune pe treabă și nu mai trebuie să-l dăm jos de la Transporturi.

„Navigare Internet Social Media Utilizare buna a programelor de comunicare(mail messenger skype) Microsoft Office (Excel PowerPoint Word) – nivel intermediar Zoom Microsoft Word Microsoft Excel buna utilizare a retelelor de socializare facebook page Google Drive Microsoft Office Skype O bun cunoatere a instrumentelor Microsoft Office Microsoft office word Android”, a scris deputatul PAUR Dorel-Gheorghe Acatrinei în CV-ul publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Citește și: Sadism derivat din masochism: Șoșoacă ar putea deveni președinte

#News