Viorica Dăncilă - foto Iulia Kelt

Pentru fostul premier și lider al PSD, Viorica Dăncilă a picat și ultima redută de pe care spera să poată candida la alegerile generale din decembrie. Dăncilă nu va mai conduce organizația femeilor din PSD, după ce în ședința Consiliului Politic Național aceasta a fost înlocuită de Doina Fedorovici, potrivit unor surse din partid, citate de digi24.ro.

Doina Fedorovici a fost numită în acestă funcție, în urma rezultatului bun de la alegerile locale, unde a câștigat șefia CJ Botoșani la alegerile din 27 septembrie.

Dăncilă ocupa funcția de președinte OFSD după ce a demisionat de la șefia partidului, anul trecut, după alegerile prezidențiale. Astfel, Viorica Dăncilă pierde orice contact cu conducerea centrală a partidului.

Mai mult, în cadrul aceleiași ședințe, Marian Oprișan a fost demis din funcția de președinte al organizației PSD Vrancea, după ce a refuzat să demisioneze. Liderul social democraților, Marcel Ciolacu și-a asumat interimar funcția. Totodată, a fost schimbat și Niculae Bădălău de la șefia organizației PSD Giurgiu, o altă „domnie” căzută,  după rezultatul prost de la locale.  Bădălău a fost înlocuit de finul său, Marian Mina.

Citește și: PSD deratizează partidul. Cine pică la „curățenia de toamnă”?

#News