Bărbat din Cluj-Napoca arestat preventiv, după ce a anunțat decesul iubitei lui 

Bărbatul de 74 de ani a anunțat la 112 că și-a găsit iubita moartă în apartament

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un bărbat din ClujNapoca a ajuns după gratii, după ce a sunat la 112 să anunțe că iubita lui a murit. El le-a spus polițiștilor că și-a gasit concubina moartă în casă, într-o baltă de sânge. Deși, inițial, anchetatorii au luat în calcul ipoteza unei morți accidentale, ca urmare a unei căzături sau a unui AVC, ulterior au decis să-l aresteze pe bărbat pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte, potrivit digi24.ro.

Apelul la 112 a fost dat vineri, 1 septembrie 2023, în jurul orei 08:50, bărbatul de 74 de ani anunțând că și-a găsit iubita moartă într-un apartament din Cluj-Napoca. 

Femeia de 51 de ani era într-o baltă de sânge, cu urme de violență vizibile pe corp, rănile femeii fiind de câteva zile, nu din momentul incidentului. Potrivit anchetatorilor, cei doi obișnuiau să consume alcool, și de-a lungul timpului ar fi avut mai multe conflicte soldate cu violență fizică. Deși, inițial, s-a luat în calcul ipoteza unei morți accidentale (este posibil ca femeia să fi căzut și să se fi lovit la cap sau să fi suferit un anevrism vascular cerebral), ulterior, pe numele bărbatului a fost emisă o hotărâre de arestare preventivă. Individul de 74 de ani este cercetat penal pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.„În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., cu reţinerea art. 202 C.proc.pen., admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului SFO, cercetat sub aspectul infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, prev. de art. 195 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.09.2023 până la data de 01.10.2023, inclusiv”, a transmis Tribunalul Cluj pentru sursa citată.

Femeie din Botoșani, împușcată mortal de soțul ei