Florin Roman PNL

În urma declarațiilor lui Marcel Ciolacu, liderul deputaților liberali, Florin Roman îi răspunde acestuia. Reamintim că Marcel Ciolacu a declarat în cursul zilei de astăzi că are de gând să facă plângere la DNA împotriva PNL.

„Aleșii locali ai PSD fug ca dracul de tămâie de sigla partidului, conștienți ca aceasta a devenit o adevarata piatra de moara, pentru a fi realeși in funcțiile de primar sau de presedinte al Consiliului judetean. In foarte multe locuri din țara, unde au afișat materiale de promovare, aleșii locali ai PSD nu au afișat sigla partidului, iar cei care au făcut-o, au pus o sigla minuscula, aproape neobservabila. Mai mult, aleșii locali PSD promovează omul, nu partidul, motiv care îngrijorează conducerea PSD.”, spune Roman.

În egală măsură, liderul deputaților PNL a mai menționat că, „pe vremuri”, ar fi existat o „mită electorală” ce a impulsionat un număr impresionat de aleși locali să treacă în tabăra PSD.

„Sa ne reamintim totuși, dacă e sa vorbim de mita electorală, de celebra ordonanța de urgentă data de guvernul PSD, după spargerea USL, prin care, peste 500 de primari de la alte partide au sărit in barca PSD, principalul argument folosit de PSD fiind alocările guvernamentale pentru investiții. Deși justiția s-a pronunțat asupra caracterului ilegal al acelei ordonanțe care a schimbat practic voința cetățenilor, exprimata la vot, PSD a călcat in picioare democrația.”, este de părere Florin Roman.

Roman este de părere că aleșii locali PSD s-ar fi săturat să le fie asociată imaginea cu social democrații lui Marcel Ciolacu: „Mulți dintre aleșii locali ai PSD s-au saturat ca munca din comunitățile lor sa fie distrusă de imaginea dezastruoasa a partidului de la nivel central, de lupta pentru conducerea partidului între baronii roșii vechi și noi. Din aceste motive va pleacă primarii domnule Ciolacu, pentru ca ați uitat de ei și i-ați abandonat, la fel ca și pe cetatenii, pe care ii reprezintă. Din acest motiv va temeți de alegeri și fugiți de urne!”, mai spune Florin Roman.

Citește și: Ciolacu, despre primarii șantajați. Plângere penală la DNA pentru PNL

#News