Mihai Doru Oprișan întregește lista de parlamentari aparținând Partidului Puterii Umanite (social-liberal), momentan formațiunea politică deținând un număr de nouă parlamentari, odată cu venirea acestuia în tabăra umaniștilor.

Despre intrarea în PPU (social-liberal), Mihai Doru Oprișan a declarat:

„În Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) am găsit foști colegi, oameni alături de care am mai lucrat și cu care am colaborat foarte bine. Cred în proiectele acestui partid și sunt sigur că împreună vom reuși să le ducem la bun-sfârșit”, a spus Mihai Doru Oprișcan.

Mihai Doru Oprișan

De asemenea, într-un comunicat al partidului se menționează următoarele: „Deputatul Doru Oprișcan este cel mai recent nume dintr-un șir mai lung de veniri importante în familia umanistă în ultimele luni, iar în perioada următoare vor mai fi anunțuri similare.”

Astfel, conform comunicatului, se anunță că în perioada următoare este posibil ca alți și alți parlamentari să aleagă drumul umaniștilor, continuându-și mandatele sub umbrela PPU (social-liberal).

În ceea ce-l privește pe Mihai Doru Oprișan, acesta are în spate o carieră politică de 20 ani, fiind inginer de profesie. Cea mai importantă funcție deținută de acesta aceea de director al combinatului Azomureș. În ceea ce privește funcțiile administrative, Oprișan a fost parlamentar între 2008 și 2012, candidând apoi în 2016 pe listele PNL. După trei luni în care a fost independent, acesta s-a alăturat în 2018 ALDE, iar acum PPU (social-liberal).

Citește și: Cristian Popescu Piedone vizitează parcurile părăginite ale Sectorului 5

#News