Cătălin Lucian Iliescu
Cătălin Lucian Iliescu

Senatorul Cătălin Lucian Iliescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 5, cere ieșirea partidului său de la guvernare, ca urmare a ultimelor negocieri între PNL și USR-PLUS, discuții care au lăsat PMP în afara înțelegerii pentru „fotoliul general”.

„Ținând cont de ultimele negocieri pe scena politică, între PNL-USR&PLUS, unde Partidul Mișcarea Populară nu a fost invitat, consider că se impune ieșirea de la guvernare a PMP”, a scris Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Acesta s-a arătat nemulțumit de faptul că partidul său nu are niciun cuvânt în ceea ce privește luare unei decizii la nivel înalt.

„Nu poți spune că dreapta trebuie să se coalizeze și când e vorba de luarea unei decizii, în ceea ce privește listele de candidați pentru Capitală, să invoci diverse argumente pentru a înlătura PMP. Să înțeleg ca PMP a fost un partid de profesioniști doar pentru a ajuta PNL să guverneze și acum sunt “vânduți” PSD-ului? Hai, hotărâți-vă? Acum nu mai suntem buni dar când e să guvernăm cu voi, suntem!”, a anunțat Iliescu.

Astfel, lupta electorală pentru București devine una tot mai intensă, în condițiile în care USR-PLUS nu au dorit o înțelegere și cu PMP, iar fostul președinte al României, Traian Băsescu ar urma să-și anunțe candidatura.  

Partidul Mișcarea Populară este singurul partid aflat la guvernare alături de PNL, însă fără miniștri, ci doar cu oameni în cadrul ministerelor.

#News

Citește și: Băsescu: „Eu oferta am făcut-o. Dar acum nu știu partidul ce obiective are”