Horoscop azi, marți 6 iunie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic principal al zilei este redat de opoziția lui Venus de pe Leu cu Pluto, în retrogradare, de pe Vărsător. Această poziționare celestă de vorbește de: frustrări, stres, irascibilitate, frământări, manipulare, vulgaritate, încăpățânare, posesivitate și gelozie.

BERBEC

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Nu este o zi cu noroc pentru speculații financiare! Vi se mai pot reliefa și unele evenimente ori întâmplări destul de primejdioase legate de un prieten bun!

TAUR

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie! Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Vi se mai poate ivi și un conflict urât cu șefii!

GEMENI

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și mai sensibili în comunicare. Nu aveți o zi potrivită pentru călătorii în străinătate.

RAC

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante! Din nefericire, vi se relevă și un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, deci încercați să fiți ceva mai prevăzători!  

LEU

Astrele vă prezintă cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili! Fiți ceva mai înțelegători și mai concilianți în caz de conflicte în viața de cuplu!

FECIOARĂ

Nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Fiți mult mai atenți și cu sănătatea!

BALANȚĂ

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! În viața romantică puteți avea parte de unele evenimente cam supărătoare! Din păcate, astrele zilei nu vă arată foarte populari!

SCORPION

Puteți atrage dușmănia un femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați în relația cu șefii! Din nefericire, vi se mai preconizează și unele deranjamente gospodărești!

SĂGETĂTOR

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Mai puteți resimți și unele dificultăți de comunicare cu cei din jur.

CAPRICORN

Astrele vă relevă cumva mai dedați patimilor și pasiunilor romantice! Totodată, puteți avea parte și de unele probleme bănești! Folosiți-vă talentele doar înspre scopuri pozitive!

VĂRSĂTOR

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi cam dificilă și fluctuantă în viața de cuplu, maritală! Fiți atenți și în afaceri! Puteți reliefa și un comportament cam fanatic, încăpățânat și deosebit de aspru!

PEȘTI

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele tensiuni în relația cu o colegă mai tânără! Puteți atrage și dușmănia secretă a unor personaje foarte răutăcioase!

Horoscop HashtagNews