Ludovic Orban / Foto: Guvernul României

Premierul Ludovic Orban este de părere că tot ce face Parlamentul, face doar pentru a sabota acțiunile Guvernului, astfel că se adoptă legi care, în loc să vină în sprijinul Guvernului, mai mult îl pun la cheltuieli. Și știm cu toții cam cât de strânsă e punga, mai ales în această perioadă. Astfel, Ludovic Orban îi acuză pe aceștia că ar fi iraționali și iresponsabili, întrucât propun legi care nu au fundament financiar, fiind în perfectă cunoștință de cauză, dând naștere haosului.

Ludovic Orban: „Parlamentul iar a mai făcut o nefacută”

„(…) A trecut o lege si trebuie sa avem grija. Trebuie sa stam tare in sa, pentru ca in fiecare saptamana Parlamentul ne mai toarna cateva reglementari in care ne mai genereaza cheltuieli pentru care nu mai exista resurse. Parca vor sa duca Romania in stare de a nu mai putea sa faca fata platilor.

Un asemenea gest de iresponsabilitate… Incercati sa fiti mai activi in comunicarea publica, sa prevenim toate nazdravaniile astea, sa oprim populismele astea care ne genereaza o situatie in care foarte greu vom putea face fata obligatiilor generate in Parlament”, a declarat in sedinta de guvern, Ludovic Orban.

Auzind toate astea, Victor Ponta și fiind într-un continuu război cu Ludovic Orban, nu s-a putut abține și a comentat:

„Am votat la Parlament o lege de sprijin pentru agricultorii si fermierii afectati de seceta / o lege identica altor legi din Europa / o lege prin care ajutam producatorii romani de alimente ( ca sa nu mai importam atat de mult) !

Lucovid Orban si Partidul Antinational si Antiliberal se opune salvarii agricultorilor si fermierilor romani / ei vor sa importam “sparanghel” si mancare din tarile in care eu exportat ei muncitorii romani!

“Trebuie sa se tina in sa” spune Lucovid Intaiul!!! Eu zic sa ii dam jos din sa cat mai repede!

E clar ca ei sunt AntiRomania! Dar noi suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: Barna nu-și dorește demiterea Guvernului: altceva mai bun nu avem

#News