Mi se pare normal, în această perioadă, să ne protejăm cu toții, purtând mască și/sau mănuși, după caz. Inclusiv primarul. Că și el e om, și el poate să ia virusuri, ba chiar intră în contact cu mai multe persoane și are nevoie de mai multă protecție.

Primarul unei comune din Tulcea a mutat, totuși, protecția în alte sfere: s-a dus să ia ultima tranșă din mita care i se cuvenea, 10.000 de lei, cu mască și mănuși. S-o fi gândit să bifeze protecție 3 în 1: protecția datelor personale, protecția împotriva unui dosar penal și protecția împotriva coronavirusului.

”Ieri, 3 aprilie 2020, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au prins în flagrant o persoană, primar al unei comune din judeţ, în timp primea, cu titlu de mită, suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunţător în cauză.

Prima tranşă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunţ la D.G.A. – Serviciul Judeţean Tulcea, denunţ înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală. În cursul zilei de ieri, după acţiunea de prindere în flagrant, ca urmare a audierii, procurorul de caz a dispus reţinerea inculpatului iar, astăzi, acesta a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de către instanţă” a transmis, sâmbătă, Direcţia Generală Anticorupţie.

De unde rezultă, dragi cetățeni, că echipamentul de protecție ar trebui folosit doar în scopul în care a fost creat: cel sanitar. Pentru că, altfel, puteți păți ca primarul nostru. Legal vorbind, și nu doar în aceste timpuri, masca folosită în domeniul legal se pare că nu aduce decât belele.

Citește și: Iustin Roșca demască infracțiunile lui Florea: Are prăduiala în sânge!

#News