Victor Ponta, președintele PRO ROMÂNIA, susține că, în ciuda dorinței PNL de a-și pica propriul Guvern, cei de la PSD și Pro România ar trebui să voteze Guvernul, asta pentru a pune capăt crizei politice și a genera un Guvern stabil.

Ce spune Victor Ponta

”Liderul Grupului Parlamentar al PNL face un apel ( sincer – sper) pentru votarea Guvernului “ Cîțu” / și spune ( corect, după părerea mea) că România are nevoie de un Guvern stabil care să se ocupe de criza complexă în care se află țara!

Îi fac lui Florin Roman o propunere publică, ca oamenii să vadă clar cine îi minte (jucând în piese de prost gust) și cine le spune adevărul!

Pentru a trece Guvernul “Cîțu” este nevoie de 233 de voturi / PNL a avut 240 de voturi la învestirea Guvernului “Orban” – în condițiile în care nici ProRomânia, nici PSD nu au votat atunci! Între timp, PNL a mai transferat câțiva parlamentari pesediști – deci au minim 245 de voturi!

Ponta, din critic acerb, susținător peste noapte?

Dacă la votul pentru Guvernul “Cîțu” parlamentarii PNL și aliații săi votează la vedere PENTRU, atunci o să le dau și votul meu (și probabil vor fi și alți colegi de la ProRomânia și PSD)!

Nu negociez nimic cu PNL, nu vreau nicio funcție sau avantaj și nu mă bănuiește nimeni că din cel mai acerb critic al lor o să devin peste noapte susținător / dar cred că România are nevoie de Guvern ; și vreau să devoalez jocul iresponsabil al PNL făcut cu sprijinul și în înțelegere cu “conservele” lor plantate în conducerea PSD!

Citește și Firea îi dă coșmaruri lui Ciolacu, decizie radicală luată de PSD

Ce credeți că vor face liberalii ? Joacă corect la vedere sau se țin de șmecherii și șobolănii la vot?”, a spus Victor Ponta.

#NEWS