Bărbat reținut de polițiști, după ce a incendiat înarmat un autoturism

Un bărbat din municipiul Curtea de Argeş, înarmat cu două cuţite, a incendiat un autoturism, miercuri seara, el fiind ulterior imobilizat de poliţişti. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, barbatul avariase mai devreme un alt autoturism parcat, potrivit digi24.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite.

„În seara zilei de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 20,00,poliţiştii (…) fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite. (…) Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane”, se menţionează în comunicatul IPJ Argeş.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde l-au imobilizat pe bărbat şi l-au condus la audieri. Potrivit oamenilor legii, în urma incendiului, a fost avariată şi o autoutilitară, parcată în apropiere.

Cercetările continuă, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale în consecinţă, precizează IPJ Argeş. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor. În urma incendiului a ars generalizat un autoturism, iar flăcările s-au propagat şi la o autoutilitară parcată în imediata apropiere, care a fost avariată în proporţie de aproximativ 30%.

Meta, amendată pentru nerespectarea Regulamentului european general privind protecţia datelor