Calin Popescu Tariceanu

Cu toate că e în puterea lui să nu vorbească atât de des despre președintele Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu tot o face, ca mai apoi să se plângă că o face. Mai mult decât atât, Tăriceanu se decrară enervat de situație și de presupusa „manipulare” a liberalilor, în frunte cu Iohannis.

După o lungă perioadă de silentio stampa, Tăriceanu vorbește despre vânzarea pieii ursului din pădure

„Mă enervează foarte mult că sunt nevoit să vorbesc atât de des despre dl Iohannis. Bănuiesc că și pe mulți dintre dvs! Dar nu pot să nu mă revolt când văd manipularea ordinară pe care o practică! Pentru că a trecut de mult de nivelul de campanie electorală pentru PNL și a ajuns la stadiul de manipulare.

Toate aceste așa zise conferințe de presă pe care le organizează la ore de maximă audiență, toate aceste întâlniri false și inutile de la Cotroceni nu sunt decât praf în ochii noștri! El nu face decât să ocupe spațiul public cu non-mesaje în asemenea fel încât să ne țină ocupați și să nu dăm cu ei de pământ pentru felul în care gestionează epidemia! Pe modelul: un prost aruncă o piatră în apă și 20 de deștepți încearcă să o scoată! Cam asta este situația în care ne aflăm!”, este de părere Tăriceanu.

Astfel, Tăriceanu și-ar dori ca președintele Klaus Iohannis să vorbească mai mult despre cifre, mai ales că ieri am avut parte de două recorduri, atât la numărul de infectări, cât și la numărul de decese provocate de Covid-19.

„Săptămâna trecută vindea pielea ursului din pădure cu cele 80 miliarde euro care așteaptă la Bruxelles să cadă peste noi dacă ai lui câștigă alegerile. Ieri seară ne-a vorbit despre vaccin! Un vaccin care nu a apărut și nu se știe când o să apară!

Nimic despre cei aproape 8.000 de infectați de ieri! Nimic despre cei 120 de români decedați sau despre spitalele pline ochi!

Oameni buni, vă îndemn să-l ignorați pe acest Iohannis-Ghinion, pentru că doar așa vom scăpa de a-l vedea în fiecare zi pe televizor! Sper că v-ați lămurit că nu are nimic de spus! Parcă tăcerile lui din primul mandat erau mai inteligente!”, opinează Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Tăriceanu a revenit! După o lungă dispariție politică, mai feroce ca niciodată

#News