Răzvan Cuc / foto: Capital

Fostul ministru al Transporturilor, social democratul Răzvan Cuc pune „etichete” Guvernului Orban, de care spune că este un guvern „criminal”, în contextul în care au fost înregistrate cifre alarmante a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, peste 8.600 de cazuri în 24 de ore.

„Guvernul lui Iohannis este unul criminal. Ne dovedesc acest lucru încă o dată cifrele transmise și astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. 146 de familii își plâng în acest moment morții. 146 de persoane au pierdut lupta cu acest virus nemilos doar în ultimele 24 de ore. Am trecut de pragul de 1000 de persoane cu COVID-19 internate pe secțiile de terapie intensivă și avem peste 8.600 de persoane confirmate.

Acesta este adevăratul bilanț al prostiei, al ipocriziei și al incapacității guvernului girat de Klaus Iohannis. PNL și Iohannis se gândesc doar la alegeri, iar scopul este unul clar: preluarea puterii absolute în România! “A fost nevoie să moară oameni” ar trebui să fie sloganul de campanie al celor de la PNL. Este singurul mesaj care vă reprezintă cu adevărat!”, a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

Citește și: Triplul record negativ în România, în ultimele 24 de ore

#News