Sursă foto: RAJA Constanța
Sursă foto: RAJA Constanța

Echipele RAJA intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul conductei de distribuție, cu diametrul de 400 mm, de pe strada I.Gh. Duca (zona Balada) din municipiul Constanța.

Apa potabilă va fi sistată în mai multe zone din municipiul Constanța

În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 04 septembrie 2023, în intervalul orar 16.30 – 21.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu –bulevardul Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bulevardul Tomis –Călărași, dar și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

  • Peninsulă – Piața Ovidiu;
  • Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de str. Decebal și Piața Ovidiu);
  • Perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu Topraisar – I. Gh. Duca Castanilor – Ion Lahovari.

Echipele societății constănțene RAJA vor face tot posibilul pentru remedierea avariei

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a transmis Biroul de Comunicare al societății din Constanța.

Reamintim că, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clienților, compania a pus la dispoziție un serviciu de Call Center.

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.

Serviciul de Call Center se bazează pe un robot telefonic, care îndrumă utilizatorii să transmită indexul contorului de apă potabilă, să primească mesaje preînregistrate despre eventuale disfuncționalități în furnizarea apei potabile, să semnalizeze avarii în sistemul de alimentare cu apă sau canalizare către Dispeceratul Central și să solicite informații referitoare la serviciile oferite de companie.