Scandal la șaormerie/Sursa foto: captură video Digi24

Deputații PSD, Adrian Solomon și Irinel Stativă au contestat la Judecătoria Sectorului 3 amenzile primite în urma incidentului ce a avut loc luna trecută la o șaormerie din Centru Vechi. Cei doi au fost amendați cu 2.600 de lei pentru că au refuzat să poarte masca de protecție în spațiu închis, mai mult, au adus injurii la adresa echipajului de poliție sosit la fast-food. În urma analizării înregistrărilor video puse la dispoziție de către fast-food, polițiștii le-au mai aplicat celor doi deputați, alte două amenzi, în cuantum de 4.000 de lei, pentru că nu au purtat măștile de protecție.

Conform portalului instanțelor de judecată, Adrian Solomon a contestat cele două amenzi pe data de 29 iulie, următorul termen al dosarului fiind stabilit pentru luna septembrie, în timp ce Irinel Stativă a depus contestațiile luni, 3 august.

Adrian Solomon, conform site-ul Digi 24, și-a motivat decizia de a contesta amenzile primite „pentru că așa am vrut”, mai mult, a transmis că va da și poliția în judecată.

Solomon nu se află la primul scadal public. În 2016, același deputat o jignea pe Iolanda Stăniloiu, secretar de stat în Ministerul Muncii, întrebând-o dacă este „bunica care ne ceartă”.

Adrian Solomon are 42 de ani și se află la al doilea mandat de deputat PSD de Vaslui. El deține și funcția de președinte al Comisiei pentru muncă și protecție socială din Camera Deputaților.

De asemenea, a fost profesor de istorie la Colegiul „Gheorghe Roşca Codreanu” din Bârlad. În 2016 a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bârlad. A pierdut însă alegerile, fiind înfrânt de liberalul Dumitru Boroş.

#News

Citește și: Adrian „Șaorma” Solomon se victimizează și spune că e linșat mediatic de Orban