Fondatorul Partidului Republican, Alexandru Coita, și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, într-o amplă conferință de presă.

„Este momentul să scăpăm dim cercul vicios al manipulării, al vechilor politicieni. A venit momentul să începem să trăim cu adevărat în București, un oraș în care nu doar să muncim, ci în care să ne bucurăm de fiecare moment și de tot ce are de oferit această metropolă. Trebuie să ne schimbăm modul de gândire și să alegem ceva diferit. Această alternativă v-o propun astăzi, prin candidatura mea la Primăria Generală a Capitalei”, a declarat Coita la începutul conferinței de presă susținute marți.

Acesta a explicat că a văzut ce înseamnă administrarea unui oraș de la cei mai buni profesori din străinătate și de aceea își dorește să își pună toate cunoștințele în joc pentru a face o schimbare în Capitală.

„Am văzut modelul de dezvoltare în țări civilizate, în țări precum SUA sau Franța. Am învățat de la cei mai buni profesori ce înseamnă un model de administrare eficientă a unui oraș. Nu vă lăsați copleșiți de scandalurile lor, încercați să credeți faptul că se poate și cu un om normal la Primăria Capitalei”, a spus Alexandru Coita.

#News

Citește și: Primăria Capitalei anunță noi lucrări de consolidare a clădirilor istorice