Ion Cristoiu

Ca de obicei, Ion Cristoiu vine cu teorii controversate. Potrivit jurnalistului-pensionar, PNL se află acum în plină campanie electorală, astfel că ar putea apela la orice fel de tertip pentru a-și îndeplini scopul.

„Este deja campanie electorală unde s-au implicat şi se implică serviciile secrete româneşti, sistemul instituţiilor de forţă. Foarte multe dintre gesturile bizare care vor avea loc în perioada următoare trebuie puse pe seama implicării anticonstituţionale a sistemului instituţiilor de forţă – DNA, SRI, SIE, alte servicii secrete, al armatei, Jandarmeriei, Poliţiei, DGIPI, SPP, STS. Toţi se vor implica pentru că dl Klaus Iohannis are neapărată nevoie de Guvernul Meu 3.” a spus Ion Cristoiu.

Acelasi Ion Cristoiu este de părere că la Cotroceni ar exista o adevărată armată de generali, pregătită oricând să-i facă pe plac șefului statului, Klaus Iohannis.

„Trebuie să fim foarte atenţi că în spatele multor întâmplări, decizii, nu stă nici calculul politic, nici sinceritatea, ci ordinele, şantajele. Ne aşteaptă o perioadă cumplită, o bătălie unde nu se va ţine cont de nicio regulă deoarece e vitală pentru regimul Iohannis, camarila de generali de la Cotroceni. Se va sacrifica orice interes naţional de dragul câştigării la scor a alegerilor de către PNL. De asta vor fi şi foarte multe întâmplări ciudate pentru că interesul e ca să câştige majoritatea, Klaus Iohannis are nevoie de majoritate. Pentru obţinerea acestei majorităţi parlamentare se va face pulbera ţara. Puţin le pasă”, a mai spus Ion Cristoiu, în același context.

Citește și: Violeta Alexandru se face rea și anunță demiteri

#News