Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici pare să se fi enervat. Din nou. Motivul pare să-l constituie o vizită pe care a făcut-o în cursul zilei de astăzi la DNA. Și-așa de supărat a ieșit de-acolo, încât nu s-a putut abține să nu se filmeze în postura bărbatului feroce și amenințător. Dând certitudini că „nu a fost audiat”, ci doar rugat să asculte niște înregistrări cu… el, din perioada 2013, Teodorovici declară că toată situația i-ar fi lăsat un gust amar. Și nouă! Însă nu din aceleași motive.

Teodorovici: „Am zis că nu e nevoie să mă ascult pe mine.”

„A fost un dosar de prin 2013 asupra căruia am primit o informare de clasare și am făcut o solicitare să văd ce a fost în dosar. Nu știu care e speța exact, ce am căutat și eu pe net. Nu am fost audiat. Am primit notificare că s-a clasat, fără să știu exact despre ce e vorba, cine a fost în dosar.

(Am venit – n.r.) să ascult acele înregistrări telefonice din acea perioadă, doar selectiv, două – trei. Am zis că nu e nevoie să mă ascult pe mine. Mi-am adus aminte de unele discuții pe care le-am avut cu diverși politicieni la acea vreme, în funcții foarte înalte din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar.

Discuția respectivă a fost înregistrată ca urmare a acelei spețe din 2013. Nu are nicio legătură cu zona politică. Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere, pentru că am mai făcut o cerere într-un alt dosar închis acum un an”, a declarat, în fața sediului DNA, senatorul PSD Eugen Teodorovici, potrivit Digi24.

Și-apoi a mai spus: ”Pentru cei care nu-mi vor altceva decât ”binele”, le doresc și eu același lucru. Le recomand să nu-și mai piardă timpul încercând să afle lucruri despre mine, că odată nu au ce, dar să nu uite că am ce spune!”.

Citește și: Florea, ținete bine! PLUS te-a pârât la DNA pentru fals în acte

Citește și: Barna: „lupta anticorupţie trebuie să rămână o prioritate”

#News