Victor Ponta

Aflând de decizia CCR de ieri, care respinge ideea de a prelungi mandatele actuale ale primarilor, Ponta s-a gândit că soluția pentru toate problemele este demiterea Guvernului Orban. Pentru că într-o țară și așa cuprinsă de haosul unui virus, însă și de haosul unei necunoscute în ceea ce privește alegerile locale, e nevoie urgentă de alte necunoscute, de data asta în Guvern.

Victor Ponta: „(…) înlăturararea imediată, prin moțiune de cenzură, a acestui Guvern iresponsabil”

„Inca o data Guvernul Orban PNL a adoptat o Ordonanta evident neconstitutionala – inca o data a facut o prostie / ticalosie ( una din doua – sau ambele)!

Ordonanta Guvernului Orban a fost atacata la Curtea Constitutionala chiar de PNL / culmea stupiditatii / iar acum PNL se plange de Decizia Curtii!

Din cauza incompetentei si incapatanarii lui Orban si a PNL acum sunt puse in pericol toate administratiile locale din Romania / si Parlamentul ( pe care Dl Iohannis si Dl Orban il fac in toate felurile ) trebuie sa “curete cioburile” si sa rezolve problema!

Pro Romania considera ca singura solutie sa restabilim ordinea constitutionala si administrativa este inlaturararea imediata, prin motiune de cenzura, a acestui Guvern iresponsabil! Orice altceva ne va duce la noi crize si disfunctionalitati!

Suntem ProRomania – si tinem doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta.

Citește și: Cioloș crede că vina e împărțită între PNL și PSD

#News