Deloc surprinzător: Mark Zuckerberg și-a cumpărat teren pe-o insulă

Există viață și dincolo de Facebook

Foto: Business Magazine

În timp ce omologul său de la Microsoft, Bill Gates, divorțează, lui Mark Zuckerberg continuă să-i fie bine alături de soția sa, Priscilla Chan. Atât de bine încât cei doi s-au hotărât să cumpere teren suplimentar pe o insulă, în ciuda micilor scandaluri cu localnicii, avute în urma primei achiziții de teren.

Mark Zuckerberg a intrat în rândul bogaților „cu insulă”

De ani de zile auzim cum bogații lumii își cumpără insule private, pentru a le folosi așa cum cred ei de cuviință, cu scopul de scăpa de ochii indiscreți ai lumii înconjurătoare. Astfel că era doar o chestiune de timp până când omul care a schimbat lumea cu rețeaua sa socială, să facă același lucru.

Mai exact, Mark Zuckerberg, CEO Facebook şi-a cumpărat încă 8.000 de metri pătraţi pe o insulă din Hawaii, scrie Mediafax. Acești 8.000 de metri păstrați se adaugă altor 18.000, cumpărați anterior pe insula Kauai. Proprietatea este achiziționată împreună cu soția sa, Priscilla.

Cu toate că, în trecut, acesta „s-a războit” prin tribunal cu mai mulți localnici, din pricina unor neînțelegeri legate de terenuri și garduri puse de Zuckerberg de jur-împrejurul proprietății sale, acesta a promis că va continua să protejeze zona, însă nu de localnici, ci mai degrabă în scopul prezervării naturii și a specificului zonei.

„Familiile ajung să cheltuiască mai mult pentru reprezentanţii legali decât primesc în schimb. Imaginaţi-vă dacă sunteţi dintre aceste familii şi al șaselea cel mai bogat om din lume, cu cea mai bună echipă de avocaţi din lume, trimit o scrisoare şi îţi spun că o să-ţi cumpere terenul şi dacă puteţi ajunge la o înţelegere. Nu vei ajunge la un acord dacă nu ai şi tu avocaţi”, spunea Kaniela Ing, reprezentantul familiilor din Hawaii.

Citește și: Bill Gates pune punct căsniciei sale de 27 ani