Un șofer s-a răsturnat cu mașina în timp ce încerca să scape de polițiști

Tânărul în vârstă de 19 ani avea permisul de conducere suspendat

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Un şofer în vârstă de 19 ani, cu permisul de conducere suspendat, a fugit de poliţiştii care i-au făcut semn să oprească, joi seara, în oraşul Ştefăneşti. El a pierdut controlul volanului şi autoturismul s-a răsturnat, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit digi24.ro.

Potrivit primelor verificări, agenţii rutieri aflaţi în misiune au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto, dar acesta şi-a continuat deplasarea

Poliţiştii au pornit în urmărirea lui, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. „Pentru a-şi asigura scăparea, pe strada Sticlelor, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, într-o curbă la dreapta, a lovit parapetul metalic de protecţie al drumului şi s-a răsturnat pe un teren, în afara părţii carosabile. În urma evenimentului, un tânăr de 20 de ani, pasager în autoturism, a fost rănit şi transportat la spital”, a comunicat IPJ Argeş. Şoferul de 19 ani a fost imobilizat de poliţişti şi condus la audieri. În urma verificărilor, s-a constatat că el figurează cu dreptul de a conduce suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă. Primarul Cristian Popescu Piedone, mesaj după trei ani de mandat: Pentru cele trei toamne de poveste, oameni dragi din Sectorul 5, Piedone vă mulțumește și vă spune din inimă că vă iubește!