Dumitru Buzatu / Vasile Dîncu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu s-a remarcat în ultima vreme în spațiul public îndeosebi prin refuzul acestuia de a valida existența COVID-19, sfidând opinia publică prin refuzul său vădit de a purta mască. În paralel, același Dumitru Buzatu aspiră spre funcții înalte, la nivel central, criticând cooptarea lui Vasile Dîncu în fruntea Consiliului Național al PSD.

Dumitru Buzatu își anunță candidatura la CN-ul PSD

„Este normal să candideze cei cu o pregătire și experiență. E o hotărâre pe care am luat-o ca urmare a dezbaterilor din partid. Dezbaterile din partid m-au determinat să fac lucrul acesta și experiența mea în cadrul partidului”, a declarat Buzatu la Antena 3.

În egală măsură, Dumitru Buzatu este de părere că metoda alegerilor pe echipe nu ar fi altceva decât o tentativă de a elimina anumite personaje de la conducerea partidului.

„Eu cred că importul de persoane care să ocupe funcții in partid nu face bine partidului, lezează grav cadrul democratic de dezbatere, la fel ca ideea de a candida în formule de echipă, care până la urmă retează o șansă individuală a unor persoane și vizează eliminarea unor posibili adversari”, a mai spus Dumitru Buzatu.

Citește și: Teodorovici vrea minimum 40% la alegeri, dar îl încurcă Ciolacu. Dîncu, prins la mijloc

#News