PSD

Se vede treaba că atunci când vorbim despre PSD, mai ales despre cel aferent anului 2020, vorbim și despre explozii mici, izbucnite ici și colo, când te aștepți mai puțin. În același context, dacă la centru se poate, de ce să nu se poată și local? Scandalurile și nemulțurimirile par la ordinea zilei și la mare căutare în partidul social democraților.

Astfel, pentru că tot vorbeam de filialele locale, în Gorj, zarvă mare în zăvoi: viceprimarul orașului Târgu Jiu dă bir cu fugiții, alegând calea scurtă, cea cu demisia. Și-apoi, n-ar fi mare pagubă: există mereu loc în PNL. Supărarea cea mai mare a lui Adrian Tudor este legată de faptul că social democrații nu-l vor la primăria orașului, fiind eliminat de pe liste. Și cum „cine nu-i cu mine, e împotriva mea”, Tudor își depune „fără regrete” demisia, acuzând înalte trădări și încălcări de statut.

Adrian Tudor: „cel puțin la Gorj, nu mai e PSD”

„Subsemnatul Adrian Tudor, membru PSD din 1996, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, președinte executiv al PSD Târgu Jiu, ținând cont de încălcările repetate ale statutului PSD și nesocotirea flagrantă a valorilor și principiilor social-democrației de către actuala conducere a organizației județene, acuzând acțiunea concertată a actualei conduceri, de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj, îmi depun, fără regrete, demisia din PSD”, se arată în demisia lui Adrian Tudor, potrivit celor din Mediafax.ro.

Citește și: PSD face marcaj unu la unu premierului Orban

#News