Alexandru Rafila

Alexandru Rafila ne-a vorbit despre data de 15 mai și despre ceea ce va însemna aceasta pentru angajatori. Repornirea economiei este, în acest moment, esențială și nu avem niciun fel de alternativă în acest sens. Cu toate astea, trebuie să ținem cont de anumite reguli, întrucât viața, așa cum o știam noi, va trebuie adaptată noilor norme, astfel încât să nu avem parte și de o repornire a răspândirii comunitare a virusului, odată cu repornirea economiei.

Cum ar trebui să arate birourile?

„Va trebuie să stea în picioare (conceptul de birouri open-space, n.red.), el nu poate să dispară peste noapte. Acum ne regăsim într-o situație în care trebuie să respectăm noțiunea de sănătate publică”, a declarat Alexandru Rafila.

Rafila: „Să filtreze lumina și să există o comunicare, care poate să fie non-verbală”

„Probabil că angajatorii vor trebui să decaleze programul sau să-l facă secvențial pentru cei care sunt în aceste birouri, astfel încât să nu fie prezenți toți în același timp. Trebuie schimbat conceptul de curățenie, personalul angajat să fie mai numeros și curățenia făcută pe tot parcursul zilei. Pentru cei care fac livrări trebuie să existe o alte procedură care să permită desfășuarea activității cu o interacțiune minimală”, a adăugat Alexandru Rafila.

Citește și: Gabriel Oprea nu crede în planul de amenzi

#News