foto: https://www.realitatea.net/

Codrin Ștefănescu e băiatul ăla anchetat, fost locotent în garnizoana lui Liviu Dragnea. V-am mai vorbit despe el și cu alte ocazii. De fapt, vă vorbim despre el cu fiecare ocazie cu care acesta postează ceva pe contul său de Facebook. În această ordine de idei, nemulțumit de declarațiile președintelui Iohannis de a da medicilor 500 euro pentru a-i stimula să rămână la posturi, Codrin Ștefănescu îl atacă atât pe președinte, cât și pe premeierul Ludovic Orban.

Redăm mesajul lui Codrin Ștefănescu, exact așa cum e el, fără să fi intervenit pe text nici măcar pentru a-i corecta greșelile:

‘A zis Iohannis cā 500 de euro pe lunā,pentru medicii aflati in linia intäi ,e un onorariu onorabil. Cā Ludovic admite cā e mega onorabil. Nu, nu este! Nici pe departe! Mai bine incetati hārtuirea medicilor! Inchideti dosarele penale deschise pe numele lor! Un doctor anchetat se concentreazā pe invinuirile care i se aduc, nu pe salvarea pacientilor! Pentru cā nu-i mai arde de asta! Stopati abuzurile, anchetele si vänātoarea lor! Cereti-le scuze public si anulati tot! Prin lege, ordonantā sau ce vreti voi. Incetati umilirea medicilor români! Dati-le sansa sā-si facā meseria asa cum stiu ei. Se aude, Ludovic?”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Astfel, concluzia postării lui Ștefănescu este următoarea:

Președintele ia decizii pripite, iar suma de 500 de euro nu are să rezolve problema. Cel mai bun stimul, în opinia social democratului, este renunțarea la anchete. Concluziile le trageți dumneavoastră!

Citește și: PLUS nu e de acord cu Gorghiu și face un apel către Senat

#News