Un bărbat a încercat să introducă peste 200.000 euro în țară

El venea cu avionul din Spania

Euro
euro sursa foto pixabay

Poliţiştii de frontieră de la Aeroportul Henri Coandă, împreună cu lucrători vamali, au descoperit în bagajul de cală al unui bărbat, suma de 205.000 euro. Acesta a încercat să o introducă ilegal în ţară, potrivit g4media.ro.

Potrivit unui comunicat transmis Politia de Frontieră, pe 1 martie, în jurul orei 14,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroportul Internaţional Henri Coandă, s-a prezentat pentru a intra în ţară, din direcţia Castellon – Spania, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani.

La un control amănunţit, în interiorul bagajului de cală al bărbatului au fost descoperite trei pungi ce conţineau bancnote de 500, 200 şi 100 de euro, totalizând suma de 205.000 euro. Deoarece nu a putut justifica suma de bani şi existând suspiciuni că ar putea fi produsul unor activităţi infracţionale, valuta a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale, precizează sursa citată.

Tânăr arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual o tânără, într-o staţie din Piteşti, şi a împins-o dintr-un autobuz’