TikTok anunță o serie de modificări 

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor, cu scopul de a sprijini comunitatea şi a elimina creatorii care încalcă regulile platformei în repetate rânduri.

TikTok introduce un sistem actualizat de evaluare a conturilor. Platforma consideră că aceste modificări vor contribui la eliminarea mai eficientă şi mai rapidă a conturile rău-intenţionate şi vor oferi o experienţă mai clară şi mai consistentă creatorilor care îşi doresc să respecte politicile TikTok, potrivit observatornews.ro.

Sistemul actual de evaluare a conturilor include diferite tipuri de restricţii, cum ar fi interdicţiile temporare de a posta conţinut sau trimite comentarii, pentru a preveni utilizarea abuzivă a funcţiilor platformei şi a învăţa utilizatorii cu privire la politicile TikTok, reducând astfel numărul încălcărilor viitoare.

Deşi această abordare s-a dovedit eficientă în reducerea conţinutului dăunător în general, feedback-ul primit din partea creatorilor arată că uneori poate fi dificil de navigat. TikTok recunoaşte că acesta poate avea un impact disproporţionat asupra creatorilor care încalcă politicile rar şi în necunoştinţă de cauză şi poate fi mai puţin eficient în descurajarea celor care încalcă regulile în mod repetat. Utilizatorii care încalcă regulile platformei tind să urmeze un model – analiza TikTok arată că aproape 90% dintre aceştia încalcă politicile TikTok folosind constant aceeaşi funcţie şi peste 75% încalcă aceeaşi categorie de politică în mod repetat.

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor, cu scopul de a sprijini comunitatea şi a elimina creatorii care încalcă regulile platformei în repetate rânduri.

 Conform noului sistem, dacă o persoană postează conţinut care încalcă una dintre Regulile Comunităţii TikTok, contul va primi un avertisment pe măsură ce conţinutul va fi eliminat. Dacă un anumit cont atinge limita de avertismente în cadrul unei funcţii disponibile (cum ar fi funcţiile LIVE sau Comentarii) sau în cadrul unei politici (cum ar fi politica de Bullying şi Hărţuire), contul respectiv va fi eliminat permanent. Pragul de avertismente poate varia în funcţie de nivelul în care o anumită încălcare poate avea efecte negative asupra membrilor comunităţii – de exemplu, poate exista o limită mai strictă pentru încălcarea politicii împotriva promovării ideologiilor motivate de ură, comparativ cu cea pentru distribuirea conţinutului de tip spam cu efect redus.

A fost creat robotul care își schimbă forma