Infotrafic anunță restricții de trafic pe autostrada A10 și pe două drumuri naționale

Restricțiile se impun din cauza unor lucrări.

Traficul rutier este închis, vineri, pentru o perioada de 30 de zile, pe autostrada A10. Sunt probleme pe sensul Sebeș către Turda, între kilometrii 15+700 metri – 16+800 metri,  traficul fiind deviat prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord și revenirea pe autostrada pe breteaua 4, la km. 16+800 de metri, anunță Infotrafic. Restricția este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare și colectarea apelor subterane din zonă, potrivit ziare.com.

 Începând din data de 01.02.2023, a fost restricționat traficul pe o cale pe DN 2A Lumina – Constanța, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu.

Traficul se va desfășura pe cealaltă cale, în ambele direcții, pe câte o bandă pe sens, restricțiile fiind menținute până la finalul lunii mai 2023. Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, tronsonul kilometric 246+670 metri – 246+870 metri, în zona localității Boița, județul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu. Circulația rutieră se desfășoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare, Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârșitul lunii februarie 2023. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

TikTok anunță o serie de modificări