Clotilde Armand
Clotilde Armand

Clotilde Armand obișnuia să fie, pe timpuri, cel puțin, mai mereu pe prima pagină a ziarelor, din cauza, ori datorită declarațiilor sale. Iată că acele vremuri se pare că s-au întors pentru aceasta, întrucât a intrat de curând în conflict cu Rareș Bogdan.

Despre ce este vorba mai exact? După ce inițial Rareș Bogdan a declarat cum că doamna Armand nu ar avea nicio șansă la primăria Sectorului 1, întrucât, cât ai zice „liberali”, PNL-ul ar spulbera-o, Clotilde Armand iese la interval cu propria replică tăioasă.

Citește și: Rareș Bogdan îl compară pe Orban cu Dăncilă

„Cred că Gabriela Firea va fi fără probleme bătută, chiar dacă astăzi pare că încă are rezidual ceva încredere. Va fi bătută în momentul campaniei, ea doar va scădea în următoarele luni de zile. Cât despre candidaţii din Bucureşti, la sectorul 1 nu are nicio şansă nici Tudorache, iar Clotilde Armand este o glumă, din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera. La sectorul 5 vom câştiga en fanfare, iar la sectorul 6 cred că Mutu ar fi bine să se mute undeva în afara Bucureştiului pentru că şi-a bătut joc complet de acel sector. Dacă nu câştigăm Bucureştiul şi sectoarele Bucureştiului la nivelul presei şi la nivelul imaginii publice vom fi extrem, extrem de afectaţi”, declara Rareș Bogdan despre Clotilde Armand.

Pentru că se cerea un drept la replică, aceasta a postat de curând un mesaj în contraatac pentru Rareș Bogdan, folosind ca metodă de comunica, Facebook, așa cum ne-a obișnuit până acum:

<<”Clotilde Armand este o glumă. O vom spulbera!” zice dl Rareș Bogdan. Well, ce să mai zici? Ghinion! Alt curajos de serviciu… A uitat stimabilul cât de scump i-a costat această ”glumă” pe liberali în 2016. Nu-i nimic. O să-i reamintesc. Până atunci, ar face tare bine să spulbere relațiile PNL cu PSD.>>, declară Clotilde Armand pe rețeaua de socalizare.

#News

Foto