Fostul subprefect al Brăilei se ține de șotii pe Facebook

„Pilula de râs” vine de la Brăila

Subprefectul de Brăila, Simona Drăghincescu a rămas fără funcție, după ce în ședința de pe 30 decembrie a fost aprobată hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice deținute din luna iulie. Astfel, județul Brăila a rămas la acest sfârșit de an cu un singur subprefect, în persoana Vasilicăi Vâlcu. Aceasta va rămâne până anul viitor singurul reprezentant al Instituției Prefectului județului Brăila, potrivit presei locale.

„Activitatea mea la Instituția Prefectului jud. Brăila se apropie de sfârșit. Bănuiam (știam) asta de la început. A fost o perioadă interesantă, cu bune si cu rele, ca peste tot. M-am ocupat de organizarea alegerilor locale și parlamentare, n-au fost probleme, au fost organizate bine. Rezultatele nu au fost răspunderea mea chiar dacă “unii” așa și-ar fi dorit… Am văzut, ca și voi, ce s-a întâmplat înainte și după… Așa e în viață, când știi să faci o lista bunicică și ai candidați cât de cât valorosi iei și voturi când nu faci asta iei… praful de pe tobă”, a spus Simona Drăghincescu,într-o postare pe Facebook.

Activitatea acesteia pe rețelele de socializare nu a fost cea mai potrivită cu statutul pe care îl deținea, de persoană publică, însă o dată cu pierderea funcției, Drăghincescu a arătat că încă are simțul umorului.  „De azi sunt liberă să fac ce vreau, să zic ce vreau, să plec unde vreau” sau glume legate de pandemie și vârsta Reginei Marii Britanii. „Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”, scrie în mesajul, mobilizator și optimist, care pare să o fi amuzat pe Simona Drăghincescu.

Reamintim că Simona Drăghincescu s-a făcut remarcată de 1 decembrie, când a făcut o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României.

Prima dată, Drăghincescu a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare și apoi s-a învârtit de două ori în loc înainte de a pleca din fața soldaților. Ulterior, șeful județului a revenit cu o postare în care a făcut haz de necaz și a promis că la următoarele ceremonii va respecta protocolul.

Citește și: Berbeceanu nu vrea reguli noi, ci continuarea celor din prezent

#News