Cristian Popescu Piedone a gătit de 1 Decembrie fasole cu cârnați celor 120 de bătrâni de la căminul Stejarul

Cristian Popescu Piedone le-a spus bătrânilor că se vor revedea și în preajma Crăciunului, întâlnire care a devenit tradițională în ultimii ani .

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone captura de ecran

 Cristian Popescu Piedone a ținut să respecte tradiția de 1 decembrie, preparând fasole cu cârnați pentru cei 120 de vârstnici de la căminul Stejarul din Sectorul 5.

Edilul Sectorului 5 a dorit astfel să respecte tradiția ultimilor ani, când a fost alături de vârstnicii căminului în momente importante, cum ar fi diferite zile de sărbători.

Cristian Popescu Piedone a ținut să gătească românește pentru cele 120 de vârstnici, folosind legume româneșt .” Ne aflăm în căminul Stejarul, de pe raza sectorului 5., unde vom găti românește. Azi gătesc pentru 120 de suflete. Vă spun un secret, și anume faptul că în perioada comunismului am fost și bucătar. Fasolea trebuie curățată, dreasă și spălată în mai multe ape. Apoi trebuie să o lăsăm să se umfle. „, a spus Cristian Popescu Piedone. 

Ca un adevărat bucătar, Cristiam Popescu Piedone a tăiat ceapa fără să plângă

În timp ce prepara fasolea cu cârnați, edilul a povestit momente din viața sa, atât cele privind petrecerea Crăciunului cu familia, pregătirea cadourilor de Sfântul Nicolae pentru cei 4 nepoței. Edilul și-a amintit cu un iz de tristețe și de modul cum și-a petrecut Crăciunul anul trecut în închisoare, când a primit un covrig. ” Am pus fasolea la înmuiat și acum ne ocupăm de legume românești, ca să le simțim gustul. Fiecare fasole are un anumit timp de fierbere”, a povestit Cristian Popescu Piedone. Peste fasolea fiartă, edilul Sectorului 5 a vărsat ceapa călită, legumele tăiate și bulionul, piperul și verdeața.

Cristian Popescu Piedone: Acasă gătim de sărbători. Nu gătesc eu ci nevasta mea

„Casa mea e Olimpul meu, când intru răspund de 35 de ani la comanda nevestei mele. Ne pregătim de Moș Neculae, pentru că avem 4 nepoți. Apoi intrăm în febra Crăciunului. Sărbătorile se fac doar în familie”, a dezvăluit Cristian Popescu Piedone. După ce fasolea a fost gata, fiecare dintre cei 120 de bătrâni a primit câte o porție împreună cu una de cârnați, preparatele fiind apreciate de bătrâni care i-au mulțumit primarului pentru gestul făcut. Cristian Popescu Piedone le-a spus bătrânilor că se vor revedea și în preajma Crăciunului, întâlnire care a devenit tradițională în ultimii ani. Cristian Popescu Piedone: De ziua TA, mamă Românie, îngenunchez, te îmbrățișez și îndrăznesc să te rog să-i ceri lui Dumnezeu, cadou, dacă se poate… poporul TĂU unit și loial de altădată