Șerban Nicolae scoate în evidență așa-zisa „rușine națională”

Fostul social democrat și veșnic nemulțumit, ex-șoferul Șerban Nicolae a blamat evenimentul de ieri de la Arcul de Triumf, în cadrul căruia președintele Klaus Iohannis a cuvântat. De altfel, Șerban Nicolae nu este primul politician care acuză discursul de ieri, Traian Băsescu și Gabriela Firea exprimându-și părerea, la rândul lor, despre cele întâmplate. Însă în ceea ce-l privește pe Șerban Nicolae, amintește de evenimente reliogioase „prigonite” în acest an, acuzând o dublă măsură a restricțiilor impuse.

Șerban Nicolae: „Rușinea națională. Pelerinajele sunt interzise”

„CEREMONIE?! Adelin Petrișor, la TVR, vorbind despre sinistra maimuțăreală propagandistică de la Arcul de Triumf: „E trist să vezi o ceremonie fără oameni!” Are dreptate. Erau unii pe-acolo. Oameni nu erau…

PS Rușinea națională. Pelerinajele sunt interzise. Botezurile, nunțile și înmormântările sunt interzise. Sărbătorile Pastelui și ale Crăciunului sunt interzise. Produsele românești din piețe sunt interzise. Ziua Națională a României este interzisă. Deșteaptă-te române, înainte să-ți interzică și Țara!”, a scris Șerban Nicolae, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Firea, ironică la adresa lui Iohannis: „Unde se mai ținea discursul solitar?”

#News