foto Facebook

O serie de imagini șocante au apărut, de curând, pe un grup de Facebook. În imaginile postate și de noi, în antetul articolului, se poate vedea cum sunt tratați bolnavii de COVID-19 din Reșița, spital care, aparent cel puțin, există în țara noastră în anul 2020.

Dacă într-una dintre fotografii poate fi văzut un cadavru într-un sac, lăsat la voia întâmplării pe un pat de spital, într-o altă poză un bolnav stă în poziția șezut, pe holurile reci ale secției – și nu oricum, ci dezbrăcat. Imagini care, cu siguranță, amintesc de toate filmele si serialele despre spitalele de psihiatrie ale anilor ’50.

În cele din urmă, ni se arată și starea deplorabilă a grupurilor sanitare din spital, în care se poate vedea o mizerie de nedescrie.

Potrivit informațiilor resita.ro, aceste imagini ar fi fost fotografiate în Staționarul 3 al Spitalului Reșița, găzduit de o clădire veche de 60 ani care nu ar mai fi beneficiat de îmbunătățiri de foarte mulți ani. Mai mult decât atât, din pricina organizării vechi, nu s-ar permite nici instituirea unor circuite specifice.

Citește și: Medicii de la Spitalul Clinic Nr. 1 Căi Ferate „Witting” reclamă abuzurile conducerii spitalului

#News