Alina Gorghiu / Foto: Facebook

Senatorul PNL Alina Gorghiu este de părere că deși Guvernul PNL își face treaba și ia cele mai bune decizii în privința începerii școlii, PSD nu face altceva decât să boicoteze orice măsură bună luată de liberali, în scop pur electoral. Mai mult decât atât, în opinia aceleiași Alina Gorghiu, crearea haosului prin moțiuni de cenzură și declarații defăimătoare la adresa liberalilor este o tactică ce nu le va funcționa social democraților, întrucât alegătorii ar reuși să facă diferența.

Gorghiu: ”Deschiderea școlilor în condiții de siguranță – prioritatea Guvernului PNL”

„Guvernul PNL ia cele mai bune măsuri pentru ca deschiderea școlilor să se facă în cel mai sigur mod, în timp ce PSD are alte preocupări. Este mai interesat de moțiunile de cenzură, de scandaluri politice, de haos, decât de începerea școlii. Cu toate acestea, Guvernul liberal își face în continuare treaba! Și responsabil! Motiv pentru care, vă puteți duce liniștiți copiii la școală.”, este de părere Alina Gorghiu.

Astfel, potrivit Alinei Gorghiu, responsabilitatea păstrării distanței și creării circuitelor de deplasare revine în sarcina profesorilor și a instituțiilor de învățământ, amintind că purtarea măștii, în interiorul școlilor, este obligatorie oricărui elev mai mare de 5 ani.

„Am încredere că elevii și profesorii vor respecta cel mai important criteriu: distanțarea socială. Școlile vor trebui să pregătească circuite clare de deplasare, iar pentru clasele mici să aibă orare diferențiate, astfel încât elevii să nu se aglomereze pe holuri sau în curtea școlii. O altă măsură importantă: purtarea măștii este obligatorie pentru elevii mai mari de 5 ani.”, a mai scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Citește și: Marcel Ciolacu: „PSD nu acceptă ca Guvernul PNL să își bată joc de profesori și pensionari!”

#News