Accidentul în care a fost implicată mașina ministrului Transporturilor, Lucian Bode, a stârnit reacții vehemete în mediul online. Cea mai dură a fost a lui Victor Ciutacu, care a făcut comparație cu accidentul în care a decedat Bogdan Gigină, care făcea parte din dispozitivul de însoțire a ministrului Gabriel Oprea. Ciutacu este nemulțumit de „dubla măsură” cu care sunt cântărite faptele.

„Mașina lu’ ministru’ Bode rupe linia continuă și contrasensul înainte să dea peste unul nevinovat. Unde-s acum ăia care ieșeau în stradă că Oprea l-a omorât pe bietul Gigină? Tac ca căcații-n tufă. Chestie de bugete mari și de priorități financiar-politice”, a scris Victor Ciutacu, citat de Știri pe surse.

Reamintim, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost rănit ușor, după ce a fost implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Șoferul său ar fi încercat să facă o depășire neregulamentară și s-a ciocnit cu o altă mașină. După acest incident, șoferului lui Bode i-a fost suspendat permisul de conducere pentru  30 de zile.

Momentul depășirii a fost surprins de camera unui motociclist și poate vedea aici cursa ce putea fi fatală.   

În fiecare zi, în România, cinci oameni mor în accidente rutiere. În peste 30.000 de accidente produse anual pe șosele, aproape 2.000 de victime își pierd viața. Siguranța rutieră plasează România pe ultimul loc în UE.

România are 86.000 de kilometri de drumuri publice din care 32.000 de kilometri sunt străzi pietruite și de pământ. O treime din șoselele unui stat din Uniunea Europeană sunt croite din praf și pulbere, conform dw.com.

Citește și: Lucian Bode se declară optimist: două tronsoane din A10 ar putea fi gata până în noiembrie

#News