Clotilde Armand

Clotilde Armand candidează pentru a doua oară la Primăria Sectorului 1, însă din 2016, de la prima încercare, și până azi nimic nu s-a schimbat în comportamentul reprzentantei USR pe scena alegerilor locale. Medicul Adina Alberts denunță ipocrizia lui Clotilde Armand după ce a acceptat fără rețineri să fie susținută de PNL la scrutinul din toamnă.

„DUPLICITARA CLOTILDE ARMAND „s-a făcut frate cu necuratul” și a făcut alianță cu PNL!

La alegerile pentru Sectorul 1, USR s-a aliat cu PNL. Același PNL despre care Clotilde Armand spunea, în 2016, că e un partid corupt. „PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne Curat murdar!”, scria înfrânta Clotilde Armand, după alegerile locale din 2016”, a postat Adina Alberts pe Facebook, un moment de aducere aminte din cariera politică a lui Clotilde Armand.

De altfel, recent, medicul Adina Alberts a făcut o radiografie complexă a activității și personalității politice a reprzentantei USR.

„Clotilde Armand trăiește în România de foarte mult timp, însă limba română îi joacă mereu feste. Atât de puternice sunt „stângăciile” lingvistice, încât echipa ei de campanie a decis pur și simplu să-i pună SUBTITRARE la toate aparițiile ei video de pe social media! Ridicol!

Oare cum o să citească actele pe care le semnează, în calitate de primar? Va avea un translator? Sau o să facă la fel ca în anii trecuți, timp în care a fost membru al Consiliului Administrativ al Sectorului 1 și, ați ghicit!, nu a atins nimic, nu a spus nimic, nu a propus nimic, nu a întreprins ABSOLUT NIMIC!

Clotilde Armand este și membru al Parlamentului European. Cu excepția unor discursuri ridicole, stâlcind cu grație și în Parlamentul European limba română, în rest, din nou, NIMIC! Există totuși un aspect la care ea este campioană: La scandal! Dă în judecată cu o ușurință uimitoare. Sfidează patologicul, aș putea spune, cu amenințări că îi bagă pe toți la pușcărie, că îi dă pe mâna DNA-ului, că face totul praf și pulbere „omorându-ne”, pe noi toți, doar ascultând-o! Nu are proiecte, nu are propuneri, nu are soluții!”, spunea medicul Adina Alberts, în urmă cu două săptămâni.

Citește și: Clotilde Armand a uitat să ceară autorizație pentru amplasarea unui banner electoral și trece la amenințări

HashtagNews.ro