Foto: Facebook/AMP - Bear Sanctuary Zărnești
Foto: Facebook/AMP - Bear Sanctuary Zărnești

Pe durata anotimpului cald, va fi modificat programul celui mai mare sanctuar de urși bruni din lume, AMP Libearty.

Anunțul a fost făcut astăzi, 1 iulie, de angajații sanctuarului.

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi în pădurea ursuleților, iar noi venim cu vești “răcoroase“ pentru toți vizitatorii”, scriu reprezentanții sanctuarului.

AMP Libearty: ”Programul celui mai mare sanctuar de urși bruni din lume, AMP Libearty, se modifică!”

Potrivit comunicatului distribuit pe pagina de Facebook, ursuleților nu le place căldura puternică și, de aceea, dimineața sunt mai activi. În cursul zilei, urșii aleg să se ascundă în pădurea deasă de stejar, întinsă pe zeci de hectare.

Soarele puternic nu ne face bine nici nouă, oamenilor, iar o plimbare prin cădura dogoritoare șterge din experiența unică pe care o puteți trăi în timpul vizitei la ursuleți”, se precizează în textul distribuit pe contul de socializare.

Din data de 13 Iulie 2022, vizitele în sanctuarul Libearty se vor desfășura după umătorul program:

  • Tururi ghidate în limba română – 09.15 și 10.15, iar la sfârșitul săptămânii sunt așteptați și începând cu ora 10.45;
  • Tururi ghidate în limba engleză – 09.00 și 10.15.

Numărul de locuri pe fiecare intrare este limitat, astfel se recomandă cumpărarea biletelor online, de pe site-ul asociației.

Nu uitați acasă pălăriile de soare, hainele comode, dar mai ales încălțămintea adecvată pentru un drum pietruit (Nu recomandăm șlapii!!!). Apă rece, cafea fierbinte, dar și suveniruri unice găsiți în magazinul nostru”, au precizat angajații sanctuarului.